Over Phytofar


 
Gezond en veilig voedsel voor iedereen !
Onze wereld staat voor een aantal belangrijke uitdagingen... 
 

Phytofar ijvert voor een duurzame landbouw en een duurzaam gebruik van gewasbeschermingsmiddelen en promoot daartoe de goede praktijken. Phytofar is de ambassadeur van de gewasbeschermingsmiddelenindustrie en richt zich naar alle gebruikers van gewasbeschermingsmiddelen, zowel de professionelen als het grote publiek.

De leden van Phytofar brengen gewasbeschermingsmiddelen op de markt voor de professionele landbouw, de professionele gewasbescherming buiten de landbouw (groenvoorzieners, groendiensten van gemeenten, tuinaannemers,...) en voor het grote publiek dat zijn (moes)tuin wil beschermen.

De Phytofar-medewerkers antwoorden graag op je vragen of opmerkingen.
Ons adres en algemeen telefoon- en faxnummer vind je onderaan in de groene balk. Lees meer om te ontdekken in welke onderwerpen onze medewerkers gespecialiseerd zijn. Je kan ze hier contacteren per mail.

 
Brussel, 28 november 2017 – De winnaars van 2017 samen met Fabien Bolle (vertegenwoordiger van federaal minister voor Landbouw Denis Ducarme), Arsène Burny (voorzitter van het Phytofar Instituut), Peter Jaeken (Secretaris generaal van Phytofar), en André Huyghebaert (vice-voorzitter van het Phytofar Instituut).