Huis- en tuinproducten

Gezonde en mooie tuinen 
 
Gewasbescherming is essentieel voor het gezond en mooi houden van tuinen. Zo zorgen gewasbeschermingsmiddelen ervoor dat opritten en terrassen onkruid- en mosvrij kunnen gehouden worden en dat de tuinier kwaliteitsvolle groenten kan oogsten uit zijn moestuin. De tuinier is de niet-professionele gebruiker die niet dagelijks gewasbeschermingsmiddelen (sproeistoffen, pesticiden) toepast. Hiervoor hebben wij specifieke folders ontworpen.  

 Plant Protection Products for Home and Garden
   Folder van ECPA - EN
 De folder kan hier gedownload worden.
 
Folder "10 tips om sproeistoffen veilig en verantwoord te gebruiken"
Om het duurzaam gebruik van sproeistoffen te promoten heeft Phytofar 10 tips opgesteld om alle tuiniers toe te laten op een efficiƫnte en correcte manier hun tuin gezond en mooi te houden.De tips worden op een heel praktische manier uitgelegd aan de hand van 10 icoontjes.
De folder kan hier gedownload worden, of opgevraagd bij Phytofar.

Folder "Lees het etiket" 
De Federale Overheid, Detic, OIVO, Fedis en Phytofar hebben in 2009 samen de actie "Lees het etiket" opgezet.  Aan iedereen die een gewasbeschermingsmiddel in zijn tuin wil gebruiken, wordt aangeraden eerst aandachtig het etiket te lezen. Deze folders werden uitgedeeld in alle verkoopspunten.  
 De folder kan hier gedownload worden, of opgevraagd bij Phytofar. 
Bezoek ook de website www.leeshetetiket.be